Båtutleie

Senk skuldrene, sett deg ned og hør godt etter; hører du? Absolutt stillhet...

Nyt lyden av Sjernarøy!

Båtutleie

Vi har båter i flere størrelser for utleie, enten du vil tøffe avgårde i sakte tempo, nærmest fly over havflaten, eller kanskje bruke kroppen som maskin? Vi har også kano og kajakk, så bare ta kontakt - vi ordner!

Quicksilver 640 Pilothouse

 

Smartliner 21 Pilothouse

Vår Quicksilver 640 Pilothouse er utstyrt med en 100 Mercruiser motor som vi mener gir en anbefalt marsjfart på 22 knop. Toppfart 27,6. Man får store stuverom under uteplassen, som er imponerende med sine 4,5 kvadratmeter. Et par sittebenker fins, men de er lette å fjerne om det er ønskelig. Båten har også en fiskesump for levende fisk og utgang til en liten badeplattform ved siden av motoren. Det finnes til og med soverom, så med denne kan du dra på langtur.

Smartliner 21 Pilothouse er den største av våre tre Smartliner versjoner. Denne har - foruten å allerede være den perfekte fiskebåten, fått et luftig, åpent styrehus etter fransk forbilde. Dette er rett og slett en enkel, solid og svært praktisk altmuligbåt som er bygget med særlig omtanke for ivrige sportsfiskere- som deg. Båten er godkjent for 7 personer, så ta med deg noen venner, og kos dere. Husk redningsvest, og god tur!

Juliane

Juliane er en Tromøy 22 plastsnekke produsert i 1996 av Tromøy Plast og båtbyggeri på Skare ved Kongshavn, ikke langt fra Arendal. En Lunderø-sjekte ble brukt som mal da Tromøy 22 ble utviklet på midten av 70-tallet. Juliane er en svært føyelig båt, lystrer roret lett, svinger raskt og er enkel å håndtere under alle forhold. Den har stor og fin uteplass, som gjør det mulig å være mange om bord. Den går veldig mykt og fint, og på grunn av god bæring i akterenden graver den seg lite ned. Juliane er 7,10 meter lang, 2,5 meter bred og veier ca. 1,5 tonn. Motoren er 10hk Saab diesel, som gjør drøyt 7 knop i godt vær og godt selskap. Velkommen ombord!

Skager 660

Vi er glade for å presentere Skager 660 som en meget sjødyktig båt! Båten har et stabilt og solid skrog som er formet for å bli utsatt for grov sjø på en god måte. Dens kjøl, ballast og gode bredde i vannlinjen, gjør den rustet for en god porsjon vær og vind. Skrogets utforming og baug sørger for minimal sjøsprøyt. Med trimplan og 28Hk, gjør båten en toppfart på 13 knop. Ytterskroget til Skager 660 er opprinnelig et skrog fra en gammel norsk tresnekke (Jørgensensnekka). Det er senere modernisert til det som i dag er en enkel, åpen snekke. Den er 2,40 m bred og 6,60 m lang. I denne båten er det lett plass til 8-10 personer, og enda rom for god fangst!

Smartliner 19

Denne er lik Smartliner 21, bare noe mindre. 60hk motor på denne. Modellene, som begge er bygget i Kina - er veldig like, det som primært skiller dem er altså lengden og tilgjengelig plass. Smartliner vinner nok ingen skjønnhetskonkurranse, men det er heller ikke intensjonen. Båten er perfekt fiskebåt med minimum av komfort; maksimum bruksglede. Båten har lettdrevet skrog, den flyter lett og sitter som limt til underlaget, selv i krappe svinger i høye hastigheter. Må prøves! Vi har 2 stk Smartliner 19, med 60hk motor.

Matilda er en av våre tre Siesta 550HT (Også kalt Albin Siesta) plastsnekker. Denne ble kontruert av Arne Fredrik Haug og produsert av Selantic Industrier AS, Selje. Dette er en selvlensende og fantastisk romslig snekke til bare 18 fot å være. Har du planer om å dra opp mye fisk, vil dette være førstevalget ditt! Diesel forbruk ca 2l pr time. Matilda drives av en 18 hk Yanmar dieselmotor.

Matilda

Smartliner 21

Dette er BRUKSbåten. Perfekt for fiske og teiner. Stort selvlensende akterdekk, med meget god tumleplass både for fisk og fisker. Smartliner er en ny serie glassfiberbåter for hobbyfiskeren. Bak Smartliner står et team av entusiaster og båtdesignere fra blant annet USA, Frankrike, New Zealand og Taiwan. Disse har gått sammen for å lage en båt tilpasset fiske. Båtene har derfor meget gode sjøegenskaper og mange praktiske og smarte løsninger som enhver hobbyfisker vil sette pris på. Båtene har vindskjerm og overbygg med mulighet for å åpne luke i front. Båtens bredde gjør den også til en svært stabil båt. Vi har tre stk av denne, med 70hk motor på.

Pioner Trio

Pioner Trio er en trøbåt, praktisk innredet med 5 seter vendt mot hverandre. To av setene kan legges ned og gjøres om til en stor solseng. Pioner Trio er selvlensende. En morsom og annerledes landstedsbåt, men kanskje ikke førstevalget om du ønsker å dra opp stortorsken...

Pioner Viking

Pioner Viking er lettplanende og har veldig gode sjøegenskaper. Båten har høyt fribord og er selvdrenerende. Pioner Viking har tre låsbare rom til bagasje, utstyr og bensintank. Båten har god plass til seks personer. Denne båten har vi 4 eksemplarer av, og du kan få den med eller uten elektrisk startmotor og du kan velge mellom 25 0g 30hk motor.

Ryds 485 FC

Ryds 485 FC er bygget i Sverige med "mänskliga insatser och stenhårt arbete" som de selv sier. Båten er solid og god den, en av de mest populære Ryds gjennom tidene, og de tidene startet tidlig på 60 tallet, så det sier litt. Vi har satt på en 60hk Yamaha, så "an gå så ei kula" i tillegg til å være en alle tiders båt å fiske i.

Pioner 15

Dra på fisketur eller øyhopping. Pioner 15 er en robust båt du alltid kan stole på. Den romslige 15-foteren har god plass til seks personer og er stabil og sjødyktig. To låsbare oppbevaringsrom bidrar til orden om bord. Båten tåler røff behandling, er lettplanende og bikker 25 knop på maks hastighet. Denne båten har vi 27 eksemplarer av, og det er ikke uten grunn at den er en av Norges mest solgte.