Båtutleie

Senk skuldrene, sett deg ned og hør godt etter; hører du? Absolutt stillhet...

Nyt lyden av Sjernarøy!

Båtutleie

Vi har båter i flere størrelser for utleie, enten du vil tøffe avgårde i sakte tempo eller nærmest fly over havflaten, ta bare kontakt - vi ordner!

Smartliner 21 Pilothouse

Smartliner 21 Pilothouse er den største av våre tre Smartliner versjoner. Denne har - foruten å allerede være den perfekte fiskebåten, fått et luftig, åpent styrehus etter fransk forbilde.  Dette er rett og slett  en enkel, solid og svært praktisk altmuligbåt som er bygget med særlig omtanke for ivrige sportsfiskere- som deg.  Båten er godkjent for 7 personer, så ta med deg noen venner, og kos dere. Husk redningsvest, og god tur!

Sting 470

Sting. Eller Gordon Matthew Thomas som vi liker å kalle den, er en 4,64 meter lang, 1,89 meter bred båt med sitteplass til 4 personer. En av forhandlerene, Frydenbø Marine sier at dette er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder. Det er vi veldig enig i. Her er det 4,64 meter ren glede og klokskap. God tur!

Skager 660

Vi er glade for å presentere Skager 660 som en meget sjødyktig båt! Båten har et stabilt og solid skrog som er formet for å bli utsatt for grov sjø på en god måte. Dens kjøl, ballast og gode bredde i vannlinjen, gjør den rustet for en god porsjon vær og vind. Skrogets utforming og baug sørger for minimal sjøsprøyt. Med trimplan og 28Hk, gjør båten en toppfart på 13 knop. Ytterskroget til Skager 660 er opprinnelig et skrog fra en gammel norsk tresnekke (Jørgensensnekka). Det er senere modernisert til det som i dag er en enkel, åpen snekke. Den er 2,40 m bred og 6,60 m lang. I denne båten er det lett plass til 8-10 personer, og enda rom for god fangst!

Smartliner 19

Denne er lik Smartliner 21, bare noe mindre. 60hk motor på denne. Modellene, som begge er bygget i Kina - er veldig like, det som primært skiller dem er altså lengden og tilgjengelig plass. Smartliner vinner nok ingen skjønnhetskonkurranse, men det er heller ikke intensjonen. Båten er perfekt fiskebåt med minimum av komfort; maksimum bruksglede. Båten har lettdrevet skrog, den flyter lett og sitter som limt til underlaget, selv i krappe svinger i høye hastigheter. Må prøves! Vi har 2 stk Smartliner 19, med 60hk motor.

Pioner 15

Dra på fisketur eller øyhopping. Pioner 15 er en robust båt du alltid kan stole på. Den romslige 15-foteren har god plass til seks personer og er stabil og sjødyktig. To låsbare oppbevaringsrom bidrar til orden om bord. Båten tåler røff behandling, er lettplanende og bikker 25 knop på maks hastighet. Denne båten har vi 11 eksemplarer av, og det er ikke uten grunn at den er en av Norges mest solgte.

Smartliner 21

Dette er BRUKSbåten. Perfekt for fiske og teiner. Stort selvlensende akterdekk, med meget god tumleplass både for fisk og fisker. Smartliner er en ny serie glassfiberbåter for hobbyfiskeren. Bak Smartliner står et team av entusiaster og båtdesignere fra blant annet USA, Frankrike, New Zealand og Taiwan. Disse har gått sammen for å lage en båt tilpasset fiske. Båtene har derfor meget gode sjøegenskaper og mange praktiske og smarte løsninger som enhver hobbyfisker vil sette pris på. Båtene har vindskjerm og overbygg med mulighet for å åpne luke i front. Båtens bredde gjør den også til en svært stabil båt. Vi har 11 stykker av denne, med 70hk motor på.

Pioner Trio

Pioner Trio er en trøbåt, praktisk innredet med 5 seter vendt mot hverandre. To av setene kan legges ned og gjøres om til en stor solseng. Pioner Trio er selvlensende. En morsom og annerledes landstedsbåt, men kanskje ikke førstevalget om du ønsker å dra opp stortorsken...