Om

om Furrehytter


Furrehytter ligger rett ved Furresundet, Bjergøy en av Sjernarøyane i Stavanger Kommune.


Foruten hytteutleie via Furrehytter, driver vi også restauranten Sjernarøy Maritim og Furre Gaard (den gamle kongsgården) - gårdsbruk med 70 sauer, og jammen er det ikke en hund og en katt, eller 2 også. Vi har 14 hytter og 7 leiligheter i varierende størrelser, fasonger og beliggenheter. Vi har rett og slett noe for enhver smak; du kan ta en titt eller to på våre nettsider, eller du kan faktisk ta direkte kontakt med oss, så finner vi noe som passer - garantert!Finn veien - Automatisk:


Søk opp "Furrehytter" eller "Bjergøy Ring 66" i din prefererte kartapplikasjon. Start navigasjon. Følg instruksjonene. Står du fast, se "Finn veien - Manuelt" eller ring oss på 51 71 00 45, så geleider vi deg gjerne.


Finn veien - Manuelt:


Reiserute med bil:

Fra Stavanger kjører du E39 mot Rennesøy. Følg skilting til Judaberg, gjennom tre undersjøiske tunneler (vær obs på automatisk trafikkontroll!) Fra Judaberg tar du ferje til Sjernarøy/Helgøy. Følg skilting til Furrehytter og Sjernarøy Maritim eller søk opp Bjergøy Ring 66, så finner du veien. Avgangstider finner du her. Du kan også bruke Kolumbus' apper "Sanntid" og "Ruteplanlegger" for å finne avgangstidene.


Fra Haugesund kjører du mot Stavanger til du kommer til Rennesøy. Følg skilting til Judaberg, gjennom tre undersjøiske tunneler (vær obs på automatisk trafikkontroll!) Fra Judaberg tar du ferje til Sjernarøy/Helgøy. Følg skilting til Furrehytter og Sjernarøy Maritim, eller søk opp Bjergøy Ring 66, så finner du veien. Avgangstider finner du her. Du kan også bruke Kolumbus' apper "Sanntid" og "Ruteplanlegger" for å finne avgangstidene.


Reiserute uten bil:

Det er også mulig å ta hurtigbåt fra hurtigbåtterminalen i Stavanger til Nesheim eller Helgøy. Avgangstider finner du her (Fra Stavanger til Ryfylke) En reiserute som passer glimrende om du ønsker å dra på sykkeltur. Ønsker du å bestille billetter på forhånd, kan du gjøre det her


Fra Haugesund tar du buss til Nedstrand, deretter ferje eller hurtigbåt til Helgøy.


Annet?

Vi kan ordne transport etter deres ønske, det være seg egen båt, helikopter, osv. Det er kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt, så finner vi nok en løsning!


Har dere...?


Redningsvester?

 - Det har vi! Du kan låne av oss, helt vederlagsfritt. De henger på "Scenen". Det eneste vi krever av deg, er at du henger vesten fint tilbake på plass etter bruk. Så blir det litt greiere for neste gjest.


Fiskestenger?

- Vi har et lite utvalg enkle fiskestenger, samt annet fiskeutstyr for salg. Sjekk Furrehytter Minimarket.


Et kjøkkeninventar som jeg ikke finner i hytten?

- Det har vi helt sikkert. Alle hytter og leiligheter skal være utstyrt med det du skal måtte trenge, men har noe på mystisk vis forsvunnet eller rett og slett aldri vært der - har vi helt sikkert et eksemplar liggende.


Båt?

- Vi har et stort antall båter i ulike størrelser og farger, til leie. Ta kontakt for et knakende godt tilbud.


Sengtøy og håndkle?

- Vi holder tak over hodet, seng, pute og dyne - så tar du med sengtøy og håndkle? Deal! Glemte du å ta med? Null stress, du kan leie av oss.


Ved til ovnen?

- Blir det småkaldt, kan du ta litt ved til å fyre i ovnen med. Du finner den i "vedboden" i enden av hytte 5. og på "Svålå" - passasjen mellom kaiområdet og kaiområdet hyttene ved bryggekanten ligger på.


Trådløst internett?

- Det har vi. Litt avhengig av hvor du befinner deg, så finner du et nett som heter Furrehytter - etterfulgt av et tall. Koble til, og kos deg på verdensveven!


Halvthornmedostogskinkapiffiogvarmt?

- Det har vi normalt sett ikke, men vi har Sjernarøy Maritim. Sjernarøy Maritim er dog ikke åpent hver dag, så sjekk arrangmentsoversikten dems før du vurderer å droppe middagen.


Fjernsyn?

- Det har vi. Alle hytter er utstyrt med TV. Tilkoblet det TV'et er en antennekabel, en satelittdekoder og en Chromecast. Antennekabelen sørger for tilgang til NRK kanalene. Satelittekoderen gir deg kanaler fra Astra satelitten. Primært tyske. Chromeasten gir deg hva du måtte ønske. De aller fleste strømmetjenester støtter Chromecast, så da er det bare å finne frem mobilen, koble til samme nett som Chromecasten, og caste i vei.


Vaskemaskin?

- Jajamen. Vi har et stort vaskerom nede på bryggen. Klesvasken tørker du enten rett utenfor vaskerommet, eller du kan ta det med deg og tørke det på din egen terrasse. Du finner det mellom L10 og L11. Vaskerommet er for øvrig et kombinert vaske- og lekerom. her finner du også et lite utvalg leker for barna. Til fri benyttelse. Det eneste vi ber om, er at du legger det tilbake i den stand du selv ønsker å finne det, og gir oss beskjed om du skulle være så uheldig å ødelegge noe - slik at vi kan erstatte det.