Om

Senk skuldrene, sett deg ned og hør godt etter; hører du? Absolutt stillhet...

Nyt lyden av Sjernarøy!

om Furrehytter


Furrehytter ligger rett ved Furresundet, Bjergøy en av Sjernarøyane i Finnøy Kommune.


Foruten hytteutleie via Furrehytter, driver vi også restauranten Sjernarøy Maritim og Furre Gaard (den gamle kongsgården) - gårdsbruk med drøyt 15 melkekyr, snaut 100 sauer, et varierende antall kalver og jammen er det ikke en hund og en katt, eller 2 også. Vi har 14 hytter og 7 leiligheter i varierende størrelser, fasonger og beliggenheter. Vi har rett og slett noe for enhver smak; du kan ta en titt eller to på våre nettsider, eller du kan faktisk ta direkte kontakt med oss, så finner vi noe som passer - garantert!Finn veien - Automatisk:


Søk opp "Furrehytter" i din prefererte kartapplikasjon. Start navigasjon. Følg instruksjonene. Står du fast, se "Finn veien - Manuelt" eller ring oss på 51 71 00 45, så geleider vi deg gjerne.


Finn veien - Manuelt:


Reiserute med bil:

Fra Stavanger kjører du E39 mot Rennesøy. Følg skilting til Judaberg, gjennom tre undersjøiske tunneler (vær obs på automatisk trafikkontroll!) Fra Judaberg tar du ferje til Sjernarøy/Helgøy. Følg skilting til Furrehytter og Sjernarøy Maritim. Avgangstider finner du her ("Fogn - Judaberg - Nedstrand - Jelsa")


Fra Haugesund kjører du mot Stavanger til du kommer til Rennesøy. Følg skilting til Judaberg, gjennom tre undersjøiske tunneler (vær obs på automatisk trafikkontroll!) Fra Judaberg tar du ferje til Sjernarøy/Helgøy. Følg skilting til Furrehytter og Sjernarøy Maritim. Avgangstider finner du her ("Fogn - Judaberg - Nedstrand - Jelsa")


Reiserute uten bil:

Det er også mulig å ta hurtigbåt fra hurtigbåtterminalen i Stavanger til Nesheim eller Helgøy. Avgangstider finner du her (Fra Stavanger til Ryfylke) En reiserute som passer glimrende om du ønsker å dra på sykkeltur. Ønsker du å bestille billetter på forhånd, kan du gjøre det her


Fra Haugesund tar du buss til Nedstrand, deretter ferje eller hurtigbåt til Helgøy.


Annet?

Vi kan ordne transport etter deres ønske, det være seg egen båt, helikopter, osv. Det er kun fantasien som setter grenser. Ta kontakt, så finner vi nok en løsning!


Har dere...?


Redningsvester?

 - Det har vi! Du kan låne av oss, helt vederlagsfritt. De henger på "Scenen". Det eneste vi krever av deg, er at du henger vesten fint tilbake på plass etter bruk. Så blir det litt greiere for neste gjest.


Fiskestenger?

- Det har vi! Du kan leie en fiskestang for 100,- / dag. Fiskekroker kan du kjøpe av oss, eller på en av de lokale nærbutikkene.


Et kjøkkeninventar som jeg ikke finner i hytten?

- Det har vi helt sikkert. Alle hytter og leiligheter skal være utstyrt med det du skal måtte trenge, men har noe på mystisk vis forsvunnet eller rett og slett aldri vært der - har vi helt sikkert et eksemplar liggende.


Båt?

- Vi har et stort antall båter i ulike størrelser og farger, til leie. Ta kontakt for et knakende godt tilbud.


Sengtøy og håndkle?

- Vi holder tak over hodet, seng, pute og dyne - så tar du med sengtøy og håndkle? Deal!


Ved til ovnen?

- Blir det småkaldt, kan du ta litt ved til å fyre i ovnen med. Du finner den i "vedboden" i enden av hytte 5. og på "Svålå" - passasjen mellom kaiområdet og kaiområdet hyttene ved bryggekanten ligger på.


Trådløst internett?

- Det har vi. Litt avhengig av hvor du befinner deg, så finner du et nett som heter Furrehytter - etterfulgt av et tall. Koble til, og kos deg på verdensveven!


Halvthornmedostogskinkapiffiogvarmt?

- Det har vi normalt sett ikke, men vi har Sjernarøy Maritim. Sjernarøy Maritim er normalt sett kun åpen for større grupper, men for all del - er dere en større gruppe, kan det jo godt være vi kan få til noe. PS: En større gruppe er i denne sammenhengen en gruppe større enn 10 personer.