Båt

Båtutleie

Vi har båter i flere størrelser for utleie, enten du vil tøffe avgårde i sakte tempo eller nærmest fly over havflaten, ta bare kontakt - vi ordner!


og du.. husk å scrolle helt ned på siden før du bestemmer deg.


Et par "disclaimers" bare; All skade på båt eller motor som oppstår utover normal slitasje påfaller leietaker. En propell koster ca. 2000,- Vær forsiktig!!

Dersom benyttelse av båten krever lovbestemte sjøfartsbevis eller lignende, er leietaker ansvarlig for at dette beviset medbringes og fremvises ved forespørsel. Alle personer som bruker båten, er forpliktet til å benytte tilpassede redningsvester. Barn under 16 år kan kun benytte båten under ledsagelse av en voksen. Sist, men ikke minst, overhold sjøveisreglene.

Smartliner 21 Pilothouse

Smartliner 21 Pilothouse er den største av våre tre Smartliner versjoner. Denne har - foruten å allerede være den perfekte fiskebåten, fått et luftig, åpent styrehus etter fransk forbilde.  Dette er rett og slett  en enkel, solid og svært praktisk altmuligbåt som er bygget med særlig omtanke for ivrige sportsfiskere- som deg.  Båten er godkjent for 7 personer, så ta med deg noen venner, og kos dere. Husk redningsvest, og god tur! Vi har 2 eksemplarer av denne for leie.

Skager 660

Vi er glade for å presentere Skager 660; en meget sjødyktig båt! Båten har et stabilt og solid skrog som er formet for å bli utsatt for grov sjø på en god måte. Dens kjøl, ballast og gode bredde i vannlinjen, gjør den rustet for en god porsjon vær og vind. Skrogets utforming og baug sørger for minimal sjøsprøyt. Med trimplan og 28Hk, gjør båten en toppfart på 13 knop. Ytterskroget til Skager 660 er opprinnelig et skrog fra en gammel norsk tresnekke (Jørgensensnekka). Det er senere modernisert til det som i dag er en enkel, åpen snekke. Den er 2,40 m bred og 6,60 m lang. I denne båten er det lett plass til 8-10 personer, og enda rom for god fangst! Skager en en eksklusiv sak, vi har 1 stk for utleie.

Pioner 15

Dra på fisketur eller øyhopping. Pioner 15 er en robust båt du alltid kan stole på. Den romslige 15-foteren har god plass til seks personer og er stabil og sjødyktig. To låsbare oppbevaringsrom bidrar til orden om bord. Båten tåler røff behandling, er lettplanende og bikker 25 knop på maks hastighet. Denne båten har vi 8 eksemplarer av, og det er ikke uten grunn at den er en av Norges mest solgte.

Sting 470

Sting. Eller Gordon Matthew Thomas som vi liker å kalle den, er en 4,64 meter lang, 1,89 meter bred båt med sitteplass til 4 personer. En av forhandlerene, Frydenbø Marine sier at dette er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder. Det er vi veldig enig i. Her er det 4,64 meter ren glede og klokskap. God tur! Sting er en sær og egen type. Ett eksemplar for utleie.

Grand 19Grand 19 er den klassiske åpne glassfiberbåten. Båten er solid bygget og har et godt skrog med ekstremt mye bæreevne. Grand har et kollosalt stort selvlensende dekk og er svært enkel å rengjøre. De fysiske målene er som følger; Bredde: 226cm, lengde 579cm. Vekt: 470kg. Planer om stor og blodig fangst? Dette er båten. Grand er utstyrt med et styrekonsoll som kontrollerer en motor på hele 60HK. Vi har 5 stykker av denne for utleie.

Smartliner 19

Smartliner vinner kanskje ingen skjønnhetskonkurranse, men det er heller ikke intensjonen. Båten er imidlertid en perfekt fiskebåt. Den har ryddig tilkomst til de loddrette rekkene, så her er det ingenting som vil hindre deg å dra opp storfisken(e)! Båten har meget lettdrevet skrog, den flyter lett og sitter som limt til underlaget, selv i krappe svinger i høye hastigheter. Må prøves! Vi har 2 stk Smartliner 19, de har begge 60hk motor. Hver sin altså.

Smartliner 21

Dette er BRUKSbåten. Som lillesøster på 19, er den perfekt for fiske og teiner. Stort selvlensende akterdekk, med meget god tumleplass både for fisk og fisker. Smartliner er en ny serie glassfiberbåter for hobbyfiskeren. Bak Smartliner står et team av entusiaster og båtdesignere fra blant annet USA, Frankrike, New Zealand og Taiwan. Disse har gått sammen for å lage en båt tilpasset fiske. Båtene har derfor meget gode sjøegenskaper og mange praktiske og smarte løsninger som enhver hobbyfisker vil sette pris på. Båtene har vindskjerm og overbygg med mulighet for å åpne luke i front. Båtens bredde gjør den også til en svært stabil båt. Vi har 12 stykker av denne, alle er utstyrt med 70HK motor.

Pioner Trio

Pioner Trio er en trøbåt, praktisk innredet med 5 seter vendt mot hverandre. To av setene kan legges ned og gjøres om til en stor solseng. Pioner Trio er selvlensende. En morsom og annerledes landstedsbåt, eller som produsenten selv sier; "En morsom og annerledes landstedsbåt som samler hele familien til felles aktiviteter. Men du, ikke padle bort til trampolinen med den. Båten har skarpe kanter, som enkelt kan kutte hull i trampolinen. Skulle det skje, kan du bokstavlig talt bare hoppe i havet.. :)

AL 430

Hvis du trodde Pioner var en solid og stødig båt, skal du prøve denne. Denne er stabil som et stuegulv, og solid som bare det. Ikke helt båtvant? Da kan du leke deg litt med denne. Ellers er denne 430cm, eller 14 fot (om du vil) lange båten perfekt for en holmetur - eller selvsagt også fiske. Plenty plass til 4 personer. God plass til 3. God tur! Motoren som står på, er en 25 HK Yamaha. Med sine 250kg som ballast, er det ingen rakett, men drøyt 20 knop gjør den nok.